ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Henry`s Pub, Kuopio 15.6.2007

UGH jea! Syksyllä ja talvella vaivannut tehottomuus uusien kappaleiden sävellyksessä alkoi viimein olla ohi tässä kevään korvalla, ja sen hedelmänä kolme täysin uutta kappaletta sai kokea ihmiskorviin valumisen maun Henry's Pubin aina niin elävän ja villin yleisön kustannuksella. Viime kesänä kasattua 3X1 -kipaletta pakerrettiin balttiarallallaa noin kolme kuukautta, mikä näkyy biisin nimessäkin. Myöhemmin syksyllä tehty, I SHIT BLOOD -biisi kuvaa myös omaa aikaansa, mutta tällä kertaa säästän teidät asian personoinnilta tai sen kummempien yksityiskohtien jakamiselta. (EI, se en TOD ole minä, se oli joku kahdeksasta muusta) Arpajaiset asian tiimoilta saatte pitää oman päänne sisällä, sovitaan näin.

Kuitenkin, joka kolmas keikka taitaa olla Henry's Pub Kuopio. Se on aika tylyä meininkiä, jos on tehty aina vain yksi uusi biisi siinä välissä. Tällä kertaa asia oli kuitenkin toisin ja kaikki meistä olivat innoissaan tulevasta keikasta. Tämä keikka kerjäsi inkkaripäähineitä, joten sellaiset otettiin mukaan.

Keikasta saatu palaute oli erilaista. Muutamat ihmiset kertoivat ainakin minulle vatsalihasten menneen kipeiksi nauramisesta meidän meiningille. Humalassa kun olin, poistuin paikalta hölmistyneenä aprikoimaan mitä ne sillä oikein tarkottaa. "ei kai se nyt niin huonosti menny... meniköhän..? nauroko ne vaan niille päähineille..? äääääääääää, who cares, lissee galjoo!" Kai ne naurut tuli nauramisesta miten jotkut jaksaa olla niin urpoja julkisesti.

Ainiin, vältyn kertomasta illasta enempää sanomalla, että lue keikka-arvostelu viereisestä linkistä,
eli tästä: ---->>>>>>>>> http://www.desibeli.net/live/1301/ . Ja jos et ollut siellä, olit neliö. Mutta voinet ladata videon joka sisältää yhden näistä uusista biiseistä, maailman parhaan alkuspiikin, sekä maailman parhaat lyriikat kappaleen viimeisessä lauseessa. SUOMI -PETTERI -SUOMI -sanakirjan mukaan spiikissä kerrottiin että seuraava biisi on basistin tekemä, SUOMI - MATTI - SUOMI - sanakirjanen ei antanut vastausta kappaleen viime sekunttien lyriikoista, mutta kyllä siinä taidetaan laulaa vääryyksistä tässä maailmassa. Miksipä et kokeilisi erilaista: video, työnimenä - I DON'T SHIT BLOOD (.mpg). Se oli semmosta kivaa, Rock The Globessa sitten toisenlaista. Nähdään viimeistään siellä! Siihen asti, ystävät, hyvää Juhannusta ja kesää, älkääkä hukkuko.

-Mikko

VIDEO:

I DON'T SHIT BLOOD (.mpg)

KUVIA:


Lisää kuvia >>