ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Matti kertoo mitä tapahtui 25.2.2005

Jokaisen bändin historiasta löytyy ainakin yksi keikka, joka soitetaan ilman minkäänlaisia mikityksiä, laulua lukuunottamatta tietenkin. Tämä oli meidän ensimmäinen sellainen. Tapahtuma oli bändikisan livekarsinta, josta mentiin jatkoon jostain syystä, joillakin perusteilla, eikä sitä tarvitse pohtia sen enempää. Nämä ns. punk-keikat on aina erityisen jännittäviä, koska siellä ei ole ketään, kenen syyksi paskat saundit voi laittaa. Ehkä meidän kohdalla ei tarvitse edes mainita paskoja saundeja. Minusta vähän tuntuu siltä, että kukaan ei kerennyt meidän 4,5 minuutin mittaisen keikan aikana miettiä paskoja saundeja.

Nyt on paha mennä asiaan. Ensimmäinen biisi meni naureskellessa sille, että rummut ainakin kuuluu. Toinen siinä sivussa ja kolmas olikin jo viimeinen biisi sinä iltana. Koko kuvion jälkeen takahuoneessa oli aika rauhatonta. Olli laskee kylmää vettä vaaralliselta näyttävän sormivammansa päälle, Petteri tärisee nurkassa, minä nauran. Missä oli Mikko ja Mikael, en muista.

Keikka otettiin videolle. Roudauksen jälkeiset kolme tuntia, jotka otettiin viinaa, meni katsellessa sitä videota. Kerta...toisensa....jälkeen. Uudelleen ja uudelleen. Ja baariin.

Ei tässä saatana voi keskittyä.
-mattti-