ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Kuopiorock päätösklubi 30.7.2006

Noniin! Neljännesvuoden keikattomuuden jälkeen oli jo aikakin käydä soitantaan myös julkisesti. Kolme kuukautta kului pitkähkön treenipaussin kääntyessä myöhemmin uusien kappaleiden työstämiseen treeniksellä, kunnes kalenteri lähenteli jo heinäkuun puoltaväliä ja oli pakko suunnata huomio muutaman viikon päässä odottavaan keikkaan ja siellä soitettaviin kappaleisiin. Mutta...

Kun DRS saapuu treenaamaan, Petteri P kertoo perkussionistimme ilmoittaneen, ettei hän tule soittamaan kanssamme tulevalle keikalle, eikä liiemmin sen jälkeisillekään. MITÄ VITTUA!??!!?? Hetken aikaa olemme perumassa keikkaa, kunnes enemmistön äänellä päätämme, että keikat eivät ole meille niin jokapäiväinen ylellisyys, että niitä voisi tuosta vaan jättää soittamatta! Päätämme ottaa rauhallisesti miehen mentävästä reiästä huolimatta. Soitetaan vaikka ilman perkkoja sitten.

Menee muutama päivä ja bändi on löytänyt kasvun paikan Herra El Miquelin harmittavasta, yllättävästä ja kaikin puolin sydämiämme riipivästä päätöksestä poistua DRS:sta. Ehkä on aika heittää lattiatomit nurkkaan ja keksiä jotain muuta hakattavaa. Mutta joku on silti löydettävä, vaikkei tälle keikalle ehtisikään.

Sattuman kautta löydämme nopeasti kuitenkin Lassin, joka on pasunisti, ja meillehän se on yhtäkuin perkussionisti. Nisti mikä nisti. Ei muuta kun nuotit käteen ja video kouraan, kymmenen päivää joka päivä treenit ja orkesteri on valmis keikalle.Ja näin teimme.

Roudatessa totean että onpahan mukavaa kun on seitsenhenkinen muurahaisparvi kantamassa tavaraa, ei tarvitse kovin montaa sylillistä kantaa ennen kuin auto on tyhjä. Seuraa tiiviissä aikataulussa soundcheck, ilmainen ruokailu ja heti putkeen keikka, joka oli yksi parhaistamme. Ja olihan se Herra El Miquelkin saapunut paikalle katsastamaan meitä, se oli mukavaa. Ai niin, me omistimme keikan Miquelille mutta kukaan ei tajunnut sitä sanoa.

Soitimme encoren yleisön pyynnöstä huolimatta ja keikka koki kliimaksinsa kun Petteri P ratsasti kahdella lavan edessä moshaavalla hevarilla. On se vaan niin kiva katsella kun huonosti ruokittu juutalaislapsi leikkii! Keikan jälkeen totean että onpahan perseestä kun on seitsenhenkinen muurahaisparvi juomassa takahuonekaljoja, ei tarvitse kovinkaan montaa juoda ennen kuin on kori tyhjä.

Mutta kyllä sitä loppujen lopuksi humalassa oltiin kaikki ja oli kaikin puolin onnistunut ilta. Mietin vaan millonkahan lisättäs tuonne DRS -osioon jäseniksi myös Humala ja Krapula, sen verran terveen näköstä porukkaa oli viime torstainkin treeneissä. Taitaa olla siltä kantilta ajateltuna ihan hyvä juttu että kesä ei kestä enää pitkään.

- Mikko

VIDEO:

Henry's pub / Kuopiorockin päätösklubi >>

Tupakasta puuttuu
filtteri
(.mpg)

KUVIA:


Kuvat:
Jukka R. ja Mikko