ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

DEATH ROCKSTAR SOCIETY:

Onko bänditoiminta marsujen silittelyä, saatananpalvontaa, niityillä alasti juoksentelua vai jotain ihan muuta?  Tämä on kysymys, johon kahdeksan henkilöa sisältävä ryhmämme haluaa kuulla vastauksen. Se hedonistinen rintaruokinta, jolla orkesterit lihottavat itsensä siihen jumalalliseen ylipainoon, joka on loppujen lopuksi mahdollista lunastaa levy-yhtiöiden pääomaksi sekä bändin jäsenten mielenterveysongelmiksi ja epäonnistuneeksi comebackiksi, on mahdollista aloittaa vasta vastauksen kuultuamme.


Soturit.
Death Rockstar Society on kuopiolainen popahtava raskaspunkrock -orkesteri, joka irrottautuu todellisuudesta tekemällä siitä illuusiota kathartisella raivokkuudellaan ja dynaamisella lavaesiintymisellään. Bändin keskeisin aate on Marxilainen Lennonismi ja päämäärä kahden Nirvanan yhtäaikainen saavuttaminen lavalla.

Pintapuolisesta aggressiivisuudestaan huolimatta bändi ei pyri provosoimaan väkivaltaan eikä aiheuttamaan vallankumouksia, vaan tärkeimpiä sanomia ovat rauha, rakkaus ja kivi ja sämpylä. Jokainen voi pohtia sanoman syvempää merkitystä jäsentelemällä bändin nimen muodostavat sanat vapaasti eri järjestyksiin seisomalla alasti keskellä suurkaupallista vaatetusliikettä.

Me palaamme kotiin yksin.

DRS / 2010

IHMISET:

Matti
Patikka
Petteri P
Petteri K
Lassi Y
Olli
Lassi P
Inari

YHTEYS:

rockstar@rockstar.fi