ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Rock keikan huumaa Rock Ckokkista...

GoD DamN! Jos kukaan muu ei halua jakaa visioitaan viimeisimmästä, niin täältä kyllä pesee:

DRS oli ensimmäisen demon (lue ohesta) aiheuttamat kriittis-objektiiviset virtuaalilasit silmillään valanut uutta uskoa niin itseensä, kuin keikka repertuaariinsa.

Biisit oli kesän alkuun mennessä todellakin tahkottu raivolla läpi niinkin monasti, että sijaa löytyi myös puhtaasti rakenteelliselle ajattelulle. Ennenkaikkea uudemmat, hieman hartaammin kypsyneet biisit, kuten "rhythm pt 1" j a "songäbout love" myötävaikuttivat vanhempien veisujen rekonstruktiointiin (heh) ja allekirjoittaneen pettymykseksi jopa räkäisimpien puNk spittausten täydelliseen eliminointiin!

How ever. Tatsi oli mitä parhaiten hyppysissä ja mitään viimeistä ehtoollista ennen synninpäästöä ei tarvittu. Keikan aikaiset, jopa skeptisesti "maneereiksi" taannoin nimitetyt kommervenkit, eli teatraaliset tempaukset olivat spontaanimpia kuin koskaan (Propsit Temelle!), joskin jäivät kenties siksi yleisön puolesta vähemmälle huomiolle.
Näine hyvinemme marssimme Henry's Pubin RockCockin aikaisen bändi-iltaman alkajaisiksi lavalle ja otimme yleisön väkisin.

Sen pituinen se.

No ei kai sittenkään. Allekirjoittaneelle jäi keikasta hyvä maku suuhun (liekkö rokkarin lempijuoman ansiota?) ja palautettakin tuli ihan mukavasti. Taidettiin saada jokunen uusi fanikin. Uudet biisit ja sovitukset toimi kuin rasvattu, ja vaikka tempo välillä lähtikin holtittomaan laukkaan, niin se oli hyvä vaan. Hyvä live meininki pitää aina sisällään vähän asiaankuulumattomuuksia ja vaaraa. Laulumonitorit olivat jossain vaiheessa syttyä palamaan ja itse lava oli välillä kuin ala-asteen välitunti. Kaiken kaikkiaan paras keikka tähän asti. Pikkukämmeistä ei edes puhuta. Odotamme innolla seuraavaa. Stay tuned! Pysykää vireessä!

PS: Keikan alkupuolella jokunen epäileväinen juutas oli vielä sitä mieltä, että väärä bändi oli lavalla, mutta taisipa osoittautua vääräksi luuloksi. Ugh!

We rock tha party with no DJ! Peasandluv!

- El Muerte de Don Diego de la Vega -

VIDEO:

Through this
delay
(.mpg)

KUVIA: