ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: 18.2.2005 / Onni Klubi

Larry Kie ja Onelse Every suuteli.

Mikä meitä vaivaa? Vanhat paskat eivät taida enään ymmärtää, että tätä nykyä ruumiin tola on jo niin huono, että moinen riekkuminen on parempi jättää urheilijoille. Piti ilmeisesti vaan todistaa itselleen jotain ja vittu selkähän siinä meni. Parempi niin.

Löytyipähän ainakin uusi mukava harrastus:

lahnamasturbointi. Se on ainoaa todellista rakkautta...musiikin lisäksi tietenkin. Tai kuka musiikista on puhunut. Artist abc puhuu tarinasta ja hallitusta esiintymisestä. Yleisö näkee kaaoksen, artisti hallitun esiintymisen. Mitä me näimme? Mitä te näitte. Luetteko tätä?

Minä tunsin ihanan kivun aivokalvossani kun rauhaseni yliannosti ruumiini ja paine kasautui yläpäähän. Se johtui tyystin vain painovoimasta.

Ruumis on kuin vesilasi, joka luonnollisessa oloissa täyttyy lasin pohjasta ylöspäin. Jos lasin yläpää on avonainen, tilanne purkautuu normaalisti ja seurauksena on vain pieni sotku.

Minun yläpää on umpi. Eikä itsesuojeluvaisto sisällä vielä tässä evoluution vaiheessa sellaista toimintoa, joka estäisi tilanteen muodostumista näin kriittiseksi.

Oli ihana gig.

-tti-

KUVIA: