ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KIRJOITUKSIA: Avaruuseikkailu 2010

Uusi vuosikymmen on alkanut. Kinkku on vihdoin poistunut elimistöstäni.

Aloitimme tekemään musiikkia joulukuussa Matin sekä Ollin kanssa. Se on helppoa. Ainut ongelma on aika, jota täytyy varata riittävästi, jotta ilmassa ei olisi ikävää kiireen makua. Yhteiset hetkemme ovat nykyään kullanarvoista, koska Mikko ja Matti asuvat nykyään Etelä-Suomessa. Yhteisten hetkien puute voi muodostua tekijäksi, joka haittaa prosessin kristallisoitumista tilaan, jossa paukkuu ja tapahtuu. Toisaalta liika on liikaa, ja voi käydä niin, että hanat tukkeutuvat. Yksi tuottelias kohtaaminen on enemmän kuin kymmenen tapaamista, jossa osapuolet eivät kykene kohtaamaan toisiansa.

Itselläni oli mitä mukavin joulu sekä vuodenvaihde. Soittelin monien eri ihmisten kanssa ja sain tehtyä paljon asiota rauhaisaan tahtiin heidän kanssaan. Välillä oli hieman syyllinen olo Matin takia, joka joutui sekä DRS että Hampaat Suussa treenien lisäksi käymään vielä töissä. Iltaisin töiden tai treenien jälkeen baariin asteli hyvin väsynyt olento, joka joutui nousemaan aamuksi töihin tai treeneihin. Olli ja minä pystyimme onneksemme nauttimaan täysin rinnoin Kuopion pakkasöistä paikallisissa juottoloissa. Itse olen kokeillut pidättäytymään alle seitsemässä annoksessa per ilta. Toisinaan se jopa onnistuu, ja silloin voi seuraavana päivänä tehdä asioita!

Treenasimme myös koko orkesterilla pari kertaa tammikuun keikkaa varten. Ei ongelmia. Kaikki toimii vallan mainiosti. Oli kiva nähdä nuo ihmiset samassa tilassa ja hyvin voivina.

Hyvää uutta vuotta ystäväni! Olkoon se meille taas yksi kauhun askel kohti sitä tilaa, jossa ihminen on vapautunut harhastaan, jota kutsutaan minäksi.

Omm... madi padme hum... pum

-p