ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: 5.12.2009 K-klubi

"Miten olisi yllätys keikka K-klubille joulukuun alkuun?"

-No, miksipä ei.

Ja niin olemme taas matkalla tuohon rakkaaseen baariin, joka on ehkä ansioutunein alakulttuurin foorumi Kuopiossa. Neufoin on siis tarvinnut lämppäriä järjestämälleen indie -itsenäisyys tapahtumalleen lauantai-illalle, ja kyllähän me tälläiseen pestiin mielellämme lähdemme.

Olimme Päätäneet jättää rumpali Petterin kotiin sekä Ollia korvaamaan olimme palkanneet neljällä kaljalipulla Tomin, joka on meneillään olevan viikon alun hinkannut osaa kappaleistamme yksin kotonaan sekä kanssamme treeniksellämme.

Itse keikka on varsin miellyttävä. On kiva laulaa, koska kuulee itsensä eikä tarvitse pitää korvatulppia. Soitamme suhteellisen hiljaisella äänenpaineella verrattuna normaaliin tilanteeseemme rumpali Petterin kanssa. Se on mukavaa vaihtelua, vaikka osa kappaleistamme ovatkin varsin käyttökelvottomia ilman rumpuja. Onneksi sentään perkussio Lassi ja pasuuna Lassi paukuttavat sen minkä voivat ja parhaakseen näkevät.

Loppuilta menee varsin rattoisasti ystävien seurasta ja jutuista nauttien. Kaitpa se on sitten niin, että ilo ei ole todellista iloa ellei sitä voi jakaa toisten kanssa. On tietenkin varsin harmillista, että tälläisen toteaa vasta nyt. Se oma pää on aina niin uskomattonan syvällä siellä omassa olemassa olossaan.

-p