ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Joensuun tori 8.7.2008

Rakas lapsuuden ystäväni Juha soitti minulle eräänä kesäisenä aamuna. En ollut kuullut hänestä moniin kuukauksiin. Juha asuu edelleen Pohjois-karjalan seudulla, jossa me tutustuimme toisiimme minun muutettuani Outokumpuun. Olimme ala-asteella samalla luokalla, mikä ilmeisesti omalta osaltaan jätti meihin subjektiivisen kollektiivisia mentaalisia arpia, jotka ovat sitoneet ystävyytemme niin tiukkaan, että se on kantanut kaikkien näiden vuosien läpi.

Juha soitti ilmoittaakseen, että Joensuun torille olisi mahdollisuus päästä soittamaan. Hän antoi minulle yhteystiedot tapahtumaa järjestävään henkilöön, ja asiat johtivat toiseen ja lopulta tilanteeseen, jossa me soitimme Joensuulaisille kesää viettäville ihmisille.

On pakko sanoa, että tilaisuudessa oli jotain hienoa. Tuntui siltä kuin orkesterimme olisi onnistunut välittämään jotain kummallista positiivista energiaa, ja kaikki tuntuivat, yleisöä sekä soittajia myöten, nauttivan tilanteesta. Oli siis yksinkertaisen kaunis päivä, ja oli hienoa jakaa siitä pieni siivu näiden ihmisten kanssa.

Ei sen enempää - ei sen vähempää.

Kiittäkäämme tästä pienestä savolaisesta alternative-underground-musiikki-hetkestä siis itseämme ja erityisesti Juhaa.

-p

KUVIA:


Kuvat:
Hannu Poikanen