ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Bileet Peräniemenkasinolla..

Heräsin tänä aamuna unesta, jossa täytin 27 -vuotta. Syntymäpäiväjuhliani vietettiin Kuopion keskustassa sijaitsevalla hautausmaalla kelan vieressä. Paikalle oli saapunut ihmisiä, joita minä en oikeastaan edes tunne. Heitä voisi luonnehtia niin sanoituiksi tutuiksi kasvoiksi. Oli hämärää ja ripeksi vettä. Istuimme sateensuojien alla, jotka muistuttivat terasseilla olevia auringon varjoja. Ne olivat neliön muotoisia ja niiden suojaan oli katettu juhla-ateria, johon kuului kaiken muun ohessa ainakin raakaa kanaa. Juhlavieraat olivat pukeutuneet arkisesti ja he olivat humaltuneet. Tuntui siltä kuin he eivät olisi edes tienneet, että he olivat tulleet syntymäpäivilleni. En jutellut kenellekkään.

Olen Outokummussa ystäväni Juhan ja hänen vanhempiensa luona. En näe Juhaa missään, mutta hänen isänsä on paikalla. Tunnen vahvaa tarvetta purkaa turhautumistani Juhan isälle ja huudan hänelle jotain tarkoituksenani saada hänet pahalle mielelle. Hän on toisessa huoneessa poissa näkyvistäni. Juhan vanhempien kodin olohuone, jossa olen, muistuttaa erästä valokuvaa, jossa minä olen lapsena. Istun siinä valokuvassa ruskealla sohvalla ja olen märkä, koska olen kastellut suihkukannulla kaikki sohvan takana olevat saniaiset. Juhan isä saapuu olohuoneeseen ja hän on alkanut muistuttaa isäpuoltani ja me käymme sättien kiinni toisiimme. Olen raivona ja koetan satuttaa välittämättä seuraamuksista. Tunnen kuinka Juhan isä reagoi raivonpuuskaani muuttumalla kovakouraisemmaksi muutuen sammalla entistä enemmän isäpuoleni näköiseksi.

Soitan Ollin ja Mikon kanssa ensimmäistä kertaa kunnolla noin neljään vuoteen. Kappale jota soitamme syntyi makuuhuoneessa vanhempieni luona pienessä kuumeessa. Muista kuinka onnellinen olin kun olin keksinyt tämän mahtavan kitara jutun, jonka päälle saatoin laulaa kuiskaillen. Ajattelin, että tässä oli juurikin se suunta mitä halusin musiikillani olevan. Olin nähnyt edeltävänä yönä sekavan unen, jossa olin huoneessa, jonka seinät olivat jatkuvassa liikkeessä ja ne muuttuivat eri värisävyisiksi kristalleiksi, timanteiksi, peileiksi ja lasiksi. Seinät purkaantuivat ja rakentuivat virtaavan veden tavoin uudelleen ja uudelleen erinlaisina monimuotoisina muodostelmina ja väriasetelmina aivan kuin ne olisivat olleet jotain orgaanista. Kanssani huoneessa oli myös kaunis vaaleahiuksinen tyttö, joka ei kiinnostanut minua niin paljon kuin tämä mahtava huone. Halusin lumoutua tästä huoneesta, ja mitä enemmän halusin sitä, sitä lumoutuneemmaksi tulin siitä.

in here it's all inside
it's all too clear
it's all in here
it's gone

oh it's beautiful
in here it's all inside
it's all...

dying

Tästä kaikesta taitaa olla aikaa melkein kymmenen vuotta. Heräsin tänään unesta, jossa täytin 27- vuotta.

Katso ---> C.H.I.D. - Beautiful

-joulupukki

KUVIA:


Lisää kuvia >>