ETUSIVUDRSKIRJOITUKSIAMEDIAKEIKATVIERASKIRJAIN ENGLISH

KEIKKAPÄIVÄKIRJA: Nuorisotalo 44, Kuopio 10.16.?3

Nonii. DRS soitti ensimmäisen keikkansa ja hyvinhän se. Sikäli kun muistan koko tapauksesta enään mitään. On nimittäin vierähtänyt yksi vuodelta tuntuva neljäkuukautinen tässä välissä. Syynä tähän on pitkähkö sairasloma, jonka aikana olemme parannelleet keikalla saamiamme fyysisiä ja henkisiä vammoja. Pahoittelemme viivästystä kaikille miljoonille faneille.

Olen istunut tässä nyt 25 minuuttia muistellen, enkä muista koko illasta yhtään mitään. Mielessäni näkyvät vain valot ja kolme sylki poskella heavypunkrockia vetävää bänditoveriani ja ajoittaiset tauot, joiden aika meni pääsääntöisesti hengittämiseen. Keikan jälkeen menimme johonkin baariin ja olimme kaikki hiljaa. Seuraava aamu oli tietenkin helvetillinen. Ruumiin joka osassa vallitsi aivan suunnaton kipu, mutta mieli oli kevyt kuin höyhen. Koko kesän kestäneelle krapulalle oli vihdoinkin syntynyt merkitys ja tässä se oli.
DRS on syy krapulalle. DRS on krapulan merkitys.


Tähän on hyvä lopettaa. Espanjan auringossa akkujaan lataamassa ollut basistimme on palannut takaisin ja on aika lähteä treenikämpälle virkistämään muistia ja tekemään uusia, vieläkin tiukempia klassikoita. Palaamme näissä merkeissä taas seuraavan keikan jälkeen.
Hyvät naiset ja pahat naiset, DRS palaa lavalle 18.2.2005, paikkana onni klubi, Kuopio.

cu! -matti- 

KUVIA: